Szűrés
Márka
Termék státusz
Garancia

Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Fernox Cleaner F5 Express tisztító adalék

Fernox Cleaner F5 Express tisztító adalék
Br: 12 160 Ft
 • Fernox F5

   

  -Gyors, kényelmes és egyszerűen használható – 30 másodperc alatt a rendszerbe juttatható
  -100 %-ban újrahasznosítható palack
  -A mellékelt töltőcsővel a radiátorba vagy a rendszerbe adagolható
  -Kompatibilis minden fémmel és anyaggal, az alumíniumot is beleértve
  -Eltávolítja az iszapot, a vízkövet, és helyreállítja a fűtési hatékonyságot
  -Eltávolítja a folyasztószer maradványokat és egyéb törmeléket
  -Semleges, nem veszélyes és környezetbarát készítmény
  -280ml


  A termék leírása

  A Cleaner F5 Express olyan aeroszol termék, amely gyorsan és egyszerűen beadagolható a rendszerbe bármiféle felfordulás vagy a felhasználónak okozott kényelmetlenség nélkül. Mint minden Fernox Cleaner, a Cleaner F5 Express ténylegesen semleges tisztító. A Cleaner F5 Express arra szolgál, hogy az üzembe helyezés előtt megtisztítsa az új berendezéseket a BS7593:1992 szerint, eltávolítva az áramlási maradványokat és az egyéb telepítési törmeléket, segítse a rendszer élettartamának meghosszabbítását. A Cleaner F5 Express a Fernox Powerflow MKII géppel és a nagyteljesítményű öblítő gépek minden ismert típusával együtt alkalmazható minden törmelék, iszap és vízkő eltávolítására a meglévő rendszerekből. Így helyreállítja a fűtés hatékonyságát, és megszünteti a kazán zaját az erősen szennyezett rendszerekben.
  Ha a rendszer már nagyon vízköves, a Fernox DS40 System Cleaner használata ajánlott. A Cleaner F5 Express semleges, nem veszélyes termék, amelynek jó az inhibitoros képessége, és kompatibilis a fűtési rendszerekben általában használt minden fémmel és anyaggal. A folyamatos hosszú távú védelem céljából a rendszert alaposan át kell tisztítani és öblíteni a BS7593:1992 követelményei szerint és Benchmark segítségével, Fernox Cleaner F5 Express alkalmazásával, a Fernox Protector-ral való kezelés előtt. Ajánljuk a Protector szintek rendszeres (éves) ellenőrzését.


  Fizikai jellemzők

  Szín: Borostyán sárga
  Szag: Enyhe
  Halmazállapot: Folyékony
  pH (koncentrált): 7
  pH (1 %-os oldat) 7,5 – 7,8
  SG: 1,201 g/cm3 (20°C / 68°F)


  Alkalmazás és adagolás

  A Cleaner F5 Express egy átlagos méretű rendszert (100 liter vagy legfeljebb tíz szimpla radiátor) véd, és beadagolható a radiátoron vagy a töltőhurkon keresztül. A Fernox Cleaner F5 Express közvetlenül betölthető a radiátor légszelepébe vagy a rendszert töltőhurokjába a termékhez mellékelt megfelelő speciális adapterrel. A Cleaner F5 Express további/ismételt alkalmazására lehet szükség nagyobb rendszerek esetén, vagy ha a rendszer erősen eliszaposodott.
  A Fernox Cleaner F5 Express a nagyteljesítményű öblítő egységgel.

 • Márka
  Fernox
  Termék státusz
  ÚJ
  Cikkszám
  F5
Webáruház készítés