Szűrés
Márka
Termék státusz
Garancia

Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Fernox Protector F1 Express korróziógátló adalék

Fernox Protector F1 Express korróziógátló adalék
Br: 11 013 Ft
 • Fernox F1

   

  -Gyors és kényelmes – 30 másodperces alatt a rendszerbe juttatható

  -Egyszerűen használható, nem okoz felfordulást
  -Véd a korróziótól és a vízkőtől
  -100 %-ban újrahasznosítható palack
  -Fenntartja a rendszer hatékonyságát és meghosszabbítja a kazán élettartamát
  -Minden fémhez és anyaghoz használható, az alumíniumot is beleértve
  -Nem mérgező, környezetbarát készítmény
  -265ml

   

  A termék használata

  A Fernox Central Heating Protector F1 Express védőszer olyan aeroszol termék, amely a központi fűtés rendszerbe gyorsan és egyszerűen beadagolható bármiféle felfordulás vagy a felhasználónak okozott kényelmetlenség nélkül. Minden más Fernox inhibitorhoz hasonlóan a Protector F1 Express védőszer a családi központi fűtés rendszerek hosszú védelmét biztosítja a belső korrózióval és a vízkőképződéssel szemben. Megakadályozza a rendszerben lévő valamennyi fém korrózióját, azaz a vasfémek, a réz és rézötvözetek és az alumínium esetében is. Alkalmas bármilyen típusú kazánhoz, radiátorhoz és csővezeték rendszerhez. A Fernox Protector F1 Express védőszer terméke kompatibilis a központi fűtési rendszerekben általában használt minden fémmel és anyaggal. A folyamatos hosszú távú védelem céljából ajánljuk a Protector F1 védőszer szintek rendszeres (éves) ellenőrzését. A termék koncentrációja könnyen mérhető a helyszínen a Fernox Protector Test Kit vizsgáló készlettel vagy a 60 mp-es bemártó tesztcsík segítségével.

   

  Fizikai jellemzők

  Halmazállapot: Tiszta, átlátszó, viszkózus folyadék 

  Szag: Enyhe
  pH (koncentrált): 7
  pH (oldat): 7,2 – 7,6
  SG: 1,16 g/cm3 (20°C / 68°F)


  Alkalmazás és adagolás

  Egy aeroszol palack (265 ml) egy átlagos méretű rendszert véd (100 liter vagy legfeljebb tíz szimpla radiátor), és a radiátoron vagy töltőhurkon át tölthető be. A Fernox Protector F1 Express közvetlenül betölthető a radiátor légszelepébe vagy a rendszer töltőhurokjába a termékhez mellékelt megfelelő speciális adapter segítségével. Az egész folyamat alig két percet vesz igénybe. Egy vezetékes indirekt hengerekben, pl „Primatic” vagy hasonló, ivóvízkezelő vegyi anyagokat kell használni. Ajánljuk a kezeletlen vagy eliszaposodott rendszerek alapos tisztítását és öblítését BS7593-mal és Benchmark-kal, hozzáadva Fernox Cleaner F5 Express-t, mielőtt a Fernox Protector F1 Express-szel elvégeznénk a kezelést, mivel a benne lévő törmelék károsíthatja a berendezést.


  Csomagolás, kezelés és tárolás
  A Fernox Protector F1 Express védőszer 265 ml-es aeroszol palackban, univerzális applikátor készlettel kapható. A Fernox Protector F1 Express védőszer nem minősül veszélyesnek, de mint minden vegyi anyag esetében: gyermekektől távol tartandó. Ne keverjük más vegyi anyagokkal. Fogyasztásra alkalmatlan. Ha a szembe vagy a bőrre kerül, haladéktalanul le kell öblíteni bő vízzel.

 • Márka
  Fernox
  Termék státusz
  ÚJ
  Cikkszám
  F1
Webáruház készítés